Activiteit

Social Lab

Jongeren
header sociallab

Ben je tussen de 17 en 27 jaar oud? Dan willen wij graag met je in gesprek tijdens een van onze Social Labs! Meerdere keren per jaar organiseren wij door heel Limburg Social Labs. 

Wat kun je verwachten? 

Niemand beter dan jullie zelf kunnen vertellen hoe het met je gaat, waar je tegen aan loopt, wat je gelukkig maakt en welke wensen, behoeften of ideeën je hebt. En dat is precies de reden dat wij Social Lab(s) organiseren: Samen aan tafel met als doel om naar jullie te luisteren en van jullie te leren. 

Waar gaan we over in gesprek? 

Enkele vragen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld; Wat doe je om te zorgen dat je je gezond voelt? Dat je lekker in je vel zit. Of zijn er dingen die maken dat het niet altijd lukt om daar tijd aan te besteden?  Heb je het gevoel dat je je goed kunt ontwikkelen en dat je daarin ondersteund wordt? 

Zijn er onderwerpen waarvan je het idee hebt dat daar een taboe op ligt en dat je daar niet over kunt praten? En zou je die zelf graag bespreekbaar willen maken?  

Wie zijn wij eigenlijk? 

Wij zijn Burgerkracht Limburg. Wij vinden het belangrijk dat jongeren zich bewust zijn dat zij regie kunnen uitoefenen op hun dagelijkse leven en de toekomst. 

Vragen? Neem contact met ons op!

Vera Niessen Projectmanager
Mitra Ehsanifard Sociaal cultureel medewerker