Activiteit

Social Lab

Jongeren

Ben je tussen de 17 en 27 jaar oud? Dan willen wij graag met je in gesprek op dinsdag 24 mei tijdens Social Lab. Deze keer organiseren wij dit samen met ‘The Masters’ uit Maastricht. Interesse?

Wat kun je verwachten? 

Niemand beter dan jullie zelf kunnen vertellen hoe het met je gaat, waar je tegen aan loopt, wat je gelukkig maakt en welke wensen, behoeften of ideeën je hebt. En dat is precies de reden dat wij Social Lab(s) organiseren: Samen aan tafel met als doel om naar jullie te luisteren en van jullie te leren. 

Waar gaan we over in gesprek? 

Enkele vragen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld; Wat doe je om te zorgen dat je je gezond voelt? Dat je lekker in je vel zit. Of zijn er dingen die maken dat het niet altijd lukt om daar tijd aan te besteden?  Heb je het gevoel dat je je goed kunt ontwikkelen en dat je daarin ondersteund wordt? 

Zijn er onderwerpen waarvan je het idee hebt dat daar een taboe op ligt en dat je daar niet over kunt praten? En zou je die zelf graag bespreekbaar willen maken?  

Maak je geen zorgen …je hoeft je niet voor te bereiden.  

We starten met een heerlijk hapje eten (ook veggie en vegan) Daarna gaan we met elkaar in gesprek en kijken we ook hoe we ideeën, wensen en behoefte samen met jullie verder kunnen vormgeven in de praktijk. 

Wie zijn wij eigenlijk? 

Wij zijn Burgerkracht Limburg. Wij vinden het belangrijk dat jongeren zich bewust zijn dat zij regie kunnen invloed kunnen uitoefen op hun dagelijkse leven en de toekomst. Op 24 mei werken we samen met ‘The Masters’ in Maastricht. Wij delen het gedachtegoed dat iedereen gelijkwaardig is en dat jongeren betrokken willen worden bij beslissingen die hun leven beïnvloed.  

Waar en wanneer?

Datum: 24 mei 2022
Tijd: 17:30 tot 20.00 uur.
Plaats: The Masters,

Hoogbrugstraat 42 in Maastricht

Slechts 5 minuten lopen vanaf Station Maastricht

Hoe meld ik me aan?

Bel of stuur een mailtje naar Karenanna of Mitra

Karenanna Knopper Adviseur
Mitra Ehsanifard Sociaal cultureel medewerker
Je ontvangt een reisvergoeding en een symbolische herinnering aan je deelname.