Toolbox Positieve Gezondheid voor jongeren

Welkom in de toolbox van Positieve Gezondheid!

Met deze toolbox hopen wij als jongere ambassadeurs van Burgerkracht Limburg zoveel mogelijk jongeren in de provincie Limburg te kunnen bereiken en bekend te maken met het begrip Positieve Gezondheid. Zo willen wij zo veel mogelijk jongeren inspireren.

Wij hopen je wat te leren over Positieve Gezondheid. Maar het allerbelangrijkste… Wij wensen je ook veel plezier met deze toolbox!

Voor dat je begint aan de inhoud van deze toolkit, leggen we je eerst uit waar de toolkit uit bestaat en hoe je het beste te werk kunt gaan.

Deze toolbox bestaat uit drie onderdelen. Het eerste onderdeel: ’Wat is Positieve Gezondheid?’ bestaat uit informatie die je kunt doornemen om jezelf te onderwijzen in het begrip Positieve Gezondheid. In het tweede onderdeel: ‘Het spinnenweb’ leggen we uit hoe het spinnenweb werkt. Het derde onderdeel: ‘Tools’ bestaat uit leuke leermiddelen en spellen die je kunt gebruiken om jongeren te onderwijzen over Positieve Gezondheid.

Door gebruik te maken van de onderstaande knoppen, ga je op een logische wijze de onderdelen af.

Wie zijn wij?

5 toffe en enthousiaste jongeren die momenteel druk aan de slag zijn om andere jongeren kennis te gaan laten maken met het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Dat klinkt wellicht complex, maar dat is het dus niet!

Handleiding Toolbox

Volg ons via insta!

PHOTO-2022-01-06-12-05-09