21 en 24/3 Workshops zelfregie tijdens Week van de Psychiatrie

Burgerkracht gelooft in de kracht van ervaringsdeskundigheid door het delen van persoonlijke ervaringen. Deze kracht is gebundeld en voor iedereen toegankelijk via onze site www.zelfregietool.nl. Graag vertellen wij daarover o.a. tijdens de ‘Week van de Psychiatrie’ van 21 t/m 26 maart 2022; op ma 21 maart om 13:15-16:15 uur en op do 24/3 10.00 -11.00 uur tijdens de workshop ‘Zelfhulp/zelfregie!’

Misschien herken je wel hoe fijn het kan zijn om iemand te ontmoeten die jou onmiddellijk begrijpt. Die je niets uit hoeft te leggen omdat diegene het meteen herkent. Met wie je openhartig kunt praten, ervaringen kunt uitwisselen en die weer nieuwe dingen weet die jij nog niet kende.

Wist jij dat er maar liefst 200 zelfregiegroepen zijn aangesloten op ons netwerk? Je vindt er bijvoorbeeld groepen over: autisme, depressies, bipolaire stoornis, psychose gevoeligheid, verslaving en over angst, dwang & fobie. Collega’s en ervaringsdeskundigen vertellen tijdens de workshops graag over hun ervaringen.

Benieuwd wat jij eraan kunt hebben of kunt bijdragen? Meld je dan aan via: www.wvdp.nl/links

Check voor alle programma onderdelen en de locaties van de workshops > www.wvdp.nl

Meer weten over de verschillende zelfregiegroepen, kijk dan gauw op www.zelfregietool.nl