Wij horen graag van jou, doe jij mee aan onze peiling jong & oud?!

Wij van Burgerkracht geloven in een Limburg waarin iedereen op z’n eigen manier meedoet. Dat kan alleen als alle (Lim)burgers gezien en gehoord worden. Van jong tot oud. Wij zijn benieuwd wat jongeren en ouderen voor elkaar kunnen betekenen. Hoe ze elkaar in hun kracht kunnen zetten? Daarom hebben wij hierover een peiling uitgezet. We horen graag van jou wat jij belangrijk vindt en wat je bezighoudt. Welke overeenkomsten en verschillen zie jij? Laat het ons weten en vul de peiling in. Maak bovendien kans op een cadeaubon van 20 euro.

Wij waarderen jouw stem enorm. De antwoorden nemen wij mee als input voor de live bijeenkomst ‘Jong en oud voor elkaar’ op woensdag 10 november 2021 van 17.00 tot 20.00 uur in Roermond. Wil je zelf ook deelnemen aan deze bijeenkomst, kijk dan verderop in de peiling voor meer info. Of check onze agenda > https://bit.ly/3ndvKCs

Het invullen van de vragenlijst kost je een paar minuten. Natuurlijk is het afhankelijk van de antwoorden die je geeft, maar we verwachten niet meer dan 10 minuten.

Dank alvast voor het invullen van de peiling ga hier verder https://bit.ly/3GcsIH8

#Burgerkracht#peiling#laatvanjehoren#jouwstemisbelangrijk#jongeren#ouderen#voorelkaar