Uitnodiging ‘Wij zijn Limburg’ Festival

Op donderdagmiddag 29 november organiseert De Vereniging Limburg i.s.m. partners het ‘Wij zijn Limburg’ Festival. partners Provincie Limburg. Plaats van handeling is Cultuurwerkplaats Zeezicht aan de Schelsberg 94 in Heerlen.

De Vereniging Limburg is een initiatief van de Provincie, ter ondersteuning van de Sociale Agenda Limburg 2025. Gezonde en vitale Limburgers is waar we voor gaan. Samen met onze partners hebben we al veel in beweging gezet op weg naar die trendbreuk in  gezondheid en participatie. En we zetten deze koers voort door elkaar te inspireren en verbindingen te leggen. Hoe meer ambassadeurs, verbindingsofficieren en pioniers, hoe sneller de olievlek zich verspreidt. Want, Limburg dat zijn wij!

Op www.devereniginglimburg.nl  zijn de vele mooie voorbeelden zichtbaar.

De parels van Limburg
Tijdens het festival ‘Wij zijn Limburg’ maak je kennis met de parels van Limburg. Onze provincie barst van het talent en dat geven we graag het podium. We ontmoeten elkaar, delen kennis en gaan in gesprek over de uitdagingen van de toekomst. Ook hoor je welk buurtinitiatief de Onze Buurt Award wint en wie is gekozen tot erelid van De Vereniging Limburg.

Programma
Cultuurwerkplaats Zeezicht is de perfecte locatie voor ons gevarieerde programma met boeiende sprekers, waaronder Wout van Wengerden, voormalig Nederlands kampioen polsstokhoogspringen en initiatiefnemer van www.kwetsbareheld.nl Je gaat ook zelf aan de slag met de thema’s van de Sociale Agenda.

Kijk voor meer informatie op www.devereniginglimburg.nl/festival.

Vol is vol
We kunnen maximaal 300 mensen  verwelkomen. Dus meld je snel aan via onderstaande link. Je krijgt uiterlijk 12 november een definitieve bevestiging van deelname. Denk je dat deze uitnodiging ook interessant is voor iemand anders? Stuur hem gerust door!

Je kunt je aanmelden via deze link