Pijlerlezing ‘Geld en Geweld’

Pijlerlezing ‘Geld en Geweld’

In de dagelijkse hulpverlening blijft de wisselwerking tussen geweld in afhankelijkheidsrelaties en financiële problemen vaak onzichtbaar.

Ferdi Bekken, onderzoeker bij Fier en Projectleider bij Centrum Kinder- en Mensenhandel, doet onderzoek naar armoede en schulden in de opvang. Hij is auteur van het boek ‘Geld en Geweld’.

Ferdi schetst een uniek beeld van cliënten in de geweldshulpverlening en hun complexe problemen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt inzicht gegeven in de wisselwerking tussen geld en geweld. Ook worden praktische handvatten gedeeld, die professionals kunnen gebruiken voor het signaleren, bespreekbaar maken, motiveren en ondersteunen van deze gezinnen en (jong)volwassenen.

Welkom

De Pijlerlezing ‘Geld en Geweld’ vindt plaats op dinsdag, 1 oktober 2019 in het Auditorium @ The Student Hotel, Sphinxcour 9a in Maastricht.
De aanvang is om 15.00 uur.

U bent van harte welkom!

Aanmelden en andere informatie

  • Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig om te kunnen inschatten hoeveel mensen er komen. Aanmelden kan via depijler@burgerkrachtlimburg.nl
  • Aan de deelname zijn géén kosten verbonden.
  • Er bevinden zich meerdere parkeerplaatsen in de buurt van de locatie. De dichtstbijzijnde is die op het Sphinxterrein aan de Frontensingel (betaald parkeren).
  • De locatie is overigens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
  • Méér weten? Bel Stephanie Schols van Burgerkracht Limburg.
    Telefoon: (06) 58 07 30 81.
lees ook
deel dit artikel