November vol Positieve Gezondheid!

Burgerkracht Limburg heeft de workshop ‘Positieve Gezondheid en IK Positief Gezond!’ ontwikkeld. Honderden mensen hebben inmiddels de workshop gevolgd. Zij geven aan dat zij zich daardoor meer bewust zijn van hun (positieve) gezondheid.

Vaak zijn workshops over Positieve Gezondheid gericht op professionals. De workshop die Burgerkracht Limburg ontwikkelde, is specifiek bestemd voor niet-professionals. Dit is ook het Institute for Positive Health opgevallen. Het instituut schreef er een artikel over: https://iph.nl/workshop-voor-burgers-we-zijn-meer-dan-alleen-onze-ziekte

Grote belangstelling
Dat de workshop in trek is, blijkt ook uit het feit dat de maand november al helemaal is volgeboekt. We zijn daar natuurlijk erg blij mee. We zijn ook trots op de trainers die zich keer op keer inzetten om de workshop tot een succes te maken.

2019
Ook in 2019 wordt de workshop gegeven. We ontwikkelen ‘m verder door, bijvoorbeeld richting specifieke doelgroepen. Ook kijken we naar variaties van de workshop, zoals tijdsduur en het toevoegen van specifieke onderdelen.

Geïnteresseerd?
Wil je dat ook jouw achterban kennis neemt van het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en actief aan de slag gaat in een workshop? Of ben je als individu geïnteresseerd en wil je een workshop volgen? Meld je dan aan via positiefgezond@burgerkrachtlimburg.nl of bel 046 420 81 59.

Ter uitbreiding en versterking van ons team zoeken we nieuwe trainers.
Geïnteresseerd? Laat het ons weten!