Ken jij Groeikr8 al?

Met Groeikr8 geef jij je bestaande initiatief of idee de impuls die het nodig heeft. Wij richten ons op Limburgers met een nieuw of bestaand idee om de leefbaarheid van hun wijk of regio te vergroten. Hoe? In acht maanden tijd worden acht startende of lopende initiatieven samengebracht.  

Waarom deelnemen aan Groeikr8?
Omdat wij uit ervaring weten dat burgerinitiatieven veel baat hebben bij de kennis en ervaring van anderen. Het draait hierbij niet om geld. Want inspiratie en het geven van handvaten voor actuele vraagstukken hebben veel meer effect. Door leren van en inspireren, groeien we samen! 

Versterk je netwerk
Wij helpen jouw initiatief te realiseren of te groeien door handvaten en tools uit te reiken. Ook krijg je de mogelijkheid om je netwerk te versterken en te vergroten door samen te werken met andere initiatieven en professionals. Dit biedt niet alleen voordelen op de korte termijn maar ook in de toekomst.  

Ook kijken we naar verbindingen, welke lokale faciliteiten die burgerinitiatieven ondersteunen, kunnen ingezet worden? Hierdoor maken we optimaal gebruik van elkaars talenten en mogelijkheden 

Hoe ziet het programma eruit?
Groeikr8 richt zich op Limburgers die een goed idee hebben om de leefbaarheid in hun wijk of regio te vergroten. Initiatieven gaan met elkaar aan de slag in vier fysieke sessies en vier online vraagbaak sessies, onder leiding van facilitator Geert Schols. Geert maakt onderdeel uit van het landelijk collectief Gave Dingen Doen.  

Wanneer gaan we van start?
Eind juni 2023 wordt een selectie gemaakt van acht deelnemers uit alle aanmeldingen. Het programma start op 1 september 2023 en loopt t/m april 2024. Het programma wordt afgesloten met een feestelijke avond waarin initiatieven hun ervaringen delen met belangstellende. 

Groei jij met ons mee? Bekijk de pagina van Groeikr8 voor meer informatie!