De finales van de jongerenchallenges in Brunssum en Venlo komen er weer aan!

Na de twee succesvolle finales in Sittard-Geleen en Roermond staan we aan de vooravond van twee nieuwe jongerenchallenges!

Op 10 en 11 maart organiseren wij via Zoom de finalebijeenkomsten van de jongerenchallenges ‘Venlo voor iedereen’ en ‘Brunssum, iedereen zichzelf’. De edities staan volledig in het teken van acceptatie. De afgelopen maanden hebben verschillende groepen de kans gekregen om onder begeleiding van onze adviseurs hun ideeën verder uit te werken en hun pitch voor te bereiden. Tijdens de finales mogen de deelnemers hun ideeën delen en presenteren aan een jury. Deze bestaat uit 4 professionals uit het werkveld, deze zullen vervolgens de pitches beoordelen en de beste ideeën uitkiezen. 

Wanneer?

  • Jongerenchallenge ‘Venlo voor iedereen’ – woensdag 10 maart van 19:00 tot 21:00
  • Jongerenchallenge ‘Brunssum, iedereen zichzelf’ – donderdag 11 maart van 19:00 tot 21:00

Waar?

Alle jongerenchallenges worden digitaal georganiseerd via Zoom

Erbij zijn?

Wil je een van de finales bijwonen of zelfs bij allebei aanwezig zijn? Dat kan! Stuur een mailtje naar wilmapelz@burgerkrachtlimburg.nl en ontvang bij bevestiging een Zoom-link. Deze geeft je toegang tot de finale(s). Inschrijven voor beide finales mag!

Over de jongerenchallenges

De challenges worden georganiseerd om gemotiveerde jonge Limburgers de kans te geven om oplossingen te bedenken voor situaties/problemen waar zijzelf of leeftijdsgenoten tegenaanlopen. Dit doen zij samen met onze adviseurs en andere partners.

Meer informatie? Lees hier meer