Voor de professional

Ken jij initiatieven waarvoor Groeikr8 een mooie kans is?  

Wij zijn op zoek naar initiatieven die mee willen doen. Ken jij een initiatief voor wie dit op het lijf geschreven is? Laat het ons dan weten, wij nemen graag contact met betreffend initiatief op.   

Burgerkracht is zich ervan bewust dat er lokaal faciliteiten zijn die burgerinitiatieven ondersteunen zoals opbouwwerkers, jongerenwerkers en welzijnsorganisaties. Groeikr8 wil juist een toevoeging zijn. In de sessies zal gestimuleerd worden het lokale netwerk te betrekken bij de activiteiten zodat iedereen op de hoogte is en we gebruik kunnen maken van elkaars talenten en mogelijkheden.

Ken jij een gaaf initiatief? Neem dan contact op met een van onze adviseurs!

Partner worden? 

Voor het project Groeikr8 zijn wij opzoek naar bedrijven en organisaties die dergelijke initiatieven steunen. Groeikr8 is vernieuwend en geeft inzicht in de resultaten; je ziet de groei écht. Bedrijven en organisaties die dit project steunen kunnen betrokken worden in het programma zodat er voor zowel de deelnemers als de bedrijven en organisaties een win-win situatie ontstaat. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je in kennis je bijdrage wil leveren of wellicht een financiële impuls. Daarnaast worden partners uitgenodigd bij de feestelijke eindbijeenkomst waarin initiatieven hun ervaringen delen met belangstellenden.  

Interesse? Neem contact op met een van onze adviseurs! 

Benieuwd naar het programma? Bekijk het hier!

Programma

Heb jij een idee of initiatief en wil je weten wat Groeikr8 voor jou kan betekenen?

Meer informatie

Leike Peeters Adviseur
Susan Rijk Adviseur
Stephanie Schols Adviseur
Susan Derks Adviseur