Header fleur

Het topic: seksuele geaardheid. Hoe creëren we meer bewustzijn over dit onderwerp? Hoe doorbreken we het taboe dat hier stiekem toch op rust? Waarom rust er nog steeds een taboe op?

Op 19 oktober van 18.30 tot 19.45 uur geef ik een online workshop over dit onderwerp. Wie ben ik? Ik ben Fleur en heb zelf jarenlang te maken gehad met de impact die rust op een taboes… Ik werd gepest, mijn ouders gingen scheiden en ik struggelde met mijn seksuele geaardheid.

Tijdens deze bijeenkomst wil ik met jullie in gesprek over de taboes die nog steeds rusten op seksuele geaardheid. Er wordt in de media veel aandacht aan gegeven, maar helpt dat echt? Door het vertellen van mijn ervaringsverhaal en de workshops van gastsprekers probeer ik bewustzijn te creëren en taboes te doorbreken.  

Interesse? Meld je direct aan!

Waar en wanneer?
Op woensdag 19 oktober van 18.30 tot 19.45 uur.
Via Zoom. Je ontvangt een link na je aanmelding.

Wat kan je verwachten?
– Fleur Soors: Doorbreek die taboes
– Gastspreker COC: Zoë Zeegers
– Na afloop kan je natuurlijk vragen stellen

Wie is Fleur?
Fleur Soors is één van de winnaars van de jongerenchallenge ‘Venlo is voor iedereen’. Burgerkracht Limburg ondersteunt initiatieven zoals die van Fleur. 

Vragen? Neem contact op!

Vera Niessen Projectmanager