Wist je dat er 27 verschillende regelingen zijn om een sociaal inkomen mogelijk te maken? Dat het hierdoor voor burgers maar ook voor professionals niet meer duidelijk is welke regel waarvoor geldt? Dat verbindingen gemist worden en dat burgers niet krijgen waar ze recht op hebben. En dat ook nog eens de regels per gemeente verschillen?  

Raakt jou dit ook? Of wil je meer weten?
Kom dan naar de Conferentie ‘Regelgekte in het Sociaal Domein’! We hebben diverse sprekers zoals Erik Dannenberg en Henk Veerman. 

Waar: Keenter Hart
Adres: Sint Jozefskerkplein 3 in Weert
Wanneer: 7 oktober 2022
Tijd: 12.00 tot 16.00 uur (tussen 12.00 en 13.00 uur lunch)
Deelname aan deze conferentie is gratis

Praat met ons mee en meld je direct aan!

Wij gaan graag met jou het gesprek aan
Hoe kunnen inwoners en professionals samenwerken? Hoe kunnen inwoners en professionals elkaar versterken? Hoe kunnen inwoners en professionals de regels simpel maken? Waarom is dit onderwerp belangrijk? We bieden geen kant en klare oplossingen maar gaan met elkaar in gesprek. Met als doel het ophalen van jullie signalen en behoeften. Deze worden verspreid en bieden we aan op de juiste plekken.  

Waarom is dit onderwerp belangrijk?
Wij spreken dagelijks professionals en burgers die aangeven dat dit niet werkbaar is en willen hier aandacht aan geven. Wij willen samen met jullie laten zien dat het ook anders kan. 

Meer weten? Neem contact op!

Leike Peeters Adviseur
Rene Suijkerbuijk Adviseur / vrijwilligerscoördinator