Header fotos Be YOUngnieuw2

Op 10 november organiseert Burgerkracht Limburg samen met jongeren ‘Be YOUng!’. Een interactief event voor jongeren tussen de 17 en 27 jaar. Een bijzondere avond met persoonlijke verhalen, interessante projecten, livemuziek en film. Alles met als doel: ontmoeten, delen, genieten en verbinden.

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil je deelnemen aan de allereerste ‘Be YOUng!’ van Burgerkracht Limburg? Meld je dan direct aan! Vol=vol.

Ik wil mij aanmelden voor 'Be YOUng!'

Waarom wil jij dit niet missen?
Op donderdag 10 november ben je vanaf 16.30 uur welkom in de Graasj in Roermond. Je wordt ontvangen met een klein hapje en drankje. Om 17.00 uur lopen we naar de grote zaal en openen we het programma met een interactieve kennismaking o.b.v. Kristin Wouters. Vervolgens zullen de jongeren, o.a. Jasper, Joey, Faith, Naomy, Chelsea en Christiaan in hoog tempo hun persoonlijke verhalen en ervaringen met ons delen. Niet alleen in taal maar ook in dichtvorm, muziek en beeld. Ook zijn er professionals die enthousiast over de mogelijkheden van hun organisatie zullen vertellen. Om 18.15 uur nodigen we iedereen uit om met elkaar aan tafel te genieten van een heerlijk Mediterraans buffet (ook veggie en halal). Om 20.00 uur sluiten we de avond af en ga je naar huis met een leuk cadeautje, als aandenken aan deze avond.

Wat is ‘Be YOUng!’
Gedurende het jaar komen wij met heel veel jongeren in contact. We leren elkaar kennen tijdens verschillende netwerkmomenten, activiteiten, jongeren challenges en persoonlijke gesprekken in de bijeenkomsten van Social Lab en Positieve Gezondheid. Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk jongeren tijdens een jaarlijks terugkerende bijeenkomst de kans te geven om elkaar te leren kennen en samen nieuwe verbindingen te maken. Bovendien willen we alle kennis die de jongeren met ons delen het podium geven en tonen aan een brede groep professionals. ‘Be YOUng!’ is voor, door en met jongeren uit Limburg!

Tip: Heb je geen ov-kortingskaart? Laat dat dan even weten bij je aanmelding en ontvang 5 euro als tegemoetkoming in de reiskosten.

Vragen? Neem contact met ons op!

Wilma Pelz Sociaal cultureel medewerker
Vera Niessen Projectmanager
Stephanie Schols Adviseur
Mitra Ehsanifard Sociaal cultureel medewerker
Karenanna Knopper Adviseur